Premium cocktails, zonder cocktailmachine

Premium cocktails serveren in je zaak zonder cocktailmachine..

..en zelfs zonder next level bartending skills, het kan! Hoe? Dat vertellen we je graag!

Dutch Cocktail Club

Wij zijn Dutch Cocktail Club. Gespecialiseerd in het maken van premium ‘ready to serve’ cocktails, klaar binnen enkele seconden (10 seconden om precies te zijn!) en perfect voor elke gelegenheid. Nog mooier: onze cocktails zijn koelvers met uitsluitend de beste ingrediënten en met écht fruit.

Benieuwd naar onze cocktails? Scroll naar beneden en ontdek meer of vraag direct ons proefpakket aan.

Geen cocktailmachine nodig!

Klaar binnen 10 seconden

Verse & natuurlijke ingrediënten

Legendarische cocktails, in enkele seconden

Om 100% smaak en geur te behouden pasteuriseren wij de cocktails niet. De alcohol zorgt ervoor dat al onze cocktails met vers fruit minimaal 4 maanden houdbaar zijn vanaf de productie. Alle overige cocktails zijn minimaal 12 maanden houdbaar. Met onze ‘ready to drink’ cocktails hoef je dus niet te kiezen tussen kwaliteit en gemak. You can have it all.

Binnen een handomdraai lever je een ultieme drinkervaring zonder dat je daar bartending skills of een cocktailmachine voor nodig hebt. We zijn er overigens niet om de bartender te vervangen, maar willen juist helpen bij het sneller serveren van klassiekers. Zo wordt het een stuk makkelijker om de grote vraag naar cocktails bij te houden, kun je je service versnellen en je omzet verhogen. Zonder dat er ook maar een cocktailmachine aan te pas komt.

“Dutch Cocktail Club is een absolute aanwinst, de combinatie van snelheiden kwaliteit maakt dat we zelfs tijdens onze drukste momenten op zonnige dagen de verkoop van cocktails weten te overtreffen.” – Woodstock 69

Espresso Martini zonder cocktailmachine

De publiekslieveling: Espresso Martini. Deze krachtige combinatie van koffie en alcohol is op het moment enorm in trek en mag daarom eigenlijk niet ontbreken op je kaart. Een populaire keuze voor mensen die van koffie houden en tegelijkertijd een chique cocktail willen!

Omdat alles al in de fles zit, maak je met de Dutch Cocktail Club ‘ready to drink’ variant binnen enkele seconden een onweerstaanbare Espresso Martini: je pakt een martiniglas, vult de DCC cocktail jigger met 140 ml Espresso Martini en schenkt het in je shaker. Dan voeg je 1 schep ijsblokjes toe, schud voor 10 seconden en schenkt het drankje in het glas. And that’s it. Voeg 3 koffiebonen toe als garnering en je bent ready to go!

Pornstar Martini uit een fles

Nog zo’n drankje met een flinke aantrekkingskracht: de Pornstar Martini. Niet aan te slepen op een goede avond, dus het is een enorme uitkomst als je ook deze cocktail binnen 10 seconden tevoorschijn tovert. Uit een fles, maar dan wel vers.

Je pakt een martiniglas, vult de DCC cocktail jigger met 140 ml Pornstar Martini en schenkt dit in je shaker. Je voegt 1 schep ijsblokjes toe, schudt voor 10 seconden en schenkt het drankje uit. Als final touch leg je een halve passievrucht op het (perfecte!) schuim en deze cocktail is klaar om iemand heel blij te maken.

Geen cocktailmachine nodig voor een verse Pina Colada

Een tripje naar een tropisch eiland in een glas: de Pina Colada. Deze creamy cocktail is een klassieker die altijd in style zal blijven. Een heerlijke combinatie van coconut rum, ananas en vanille waarmee je een zomerse sfeer creëert, waar je ook bent.

We maken het je graag makkelijk door ook deze favoriet in no-time uit te kunnen serveren. Je pakt een highball- of ananasglas en vult deze met ijsblokjes. Dan vul je de DCC jigger met 140 ml Pina Colada uit de fles en schenkt dit in je shaker. Voeg 1 schep ijsblokjes toe, schud voor 10 seconden en schenk het in het glas. Als laatst voeg je een takje munt en een stukje ananas toe als garnering en deze gezellige cocktail kan geserveerd worden!

Je moet het proeven om het te geloven!

Vraag nu een gratis Proefpakket aan voor jouw horecaonderneming en ontdek de smaak van Dutch Cocktail Club!

Proefpakket aanvragen