Dit maakt onze ‘ready to serve’ cocktails zo bijzonder

Premium cocktails serveren in je zaak zonder cocktailmachine..

..en zelfs zonder next level bartending skills, het kan! Hoe? Dat vertellen we je graag!

Dutch Cocktail Club

In de drukke wereld van de horeca is efficiëntie een must. Je klanten verwachten namelijk snel en consistent bediend te worden, zonder in te leveren op kwaliteit. Laat dat nou precies zijn waarbij wij jou met onze ‘ready to serve cocktails’ ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat jij binnen enkele seconden hoogwaardige cocktails kunt serveren, zonder dat daar uitgebreide bartending skills voor nodig zijn. Maar wat maakt de ‘ready to serve’ cocktails van Dutch Cocktail Club zo bijzonder? Dat gaan we je nu vertellen!

Geen cocktailmachine nodig!

Klaar binnen 10 seconden

Verse & natuurlijke ingrediënten

Ready to serve’ cocktails zijn een game-changer

De vraag naar cocktails neemt nog steeds toe, daarom mogen deze niet ontbreken op jouw drankenkaart. Maar hoe ga je de grote vraag bijbenen? Afmeten en mixen van de perfecte cocktails kan nogal tijdrovend zijn. Dutch Cocktail Club helpt jou om snel en efficiënt in te spelen op de populariteit van cocktails. Om zo je klanttevredenheid en omzet te verhogen. Wie wil dat nou niet?

Binnen een handomdraai lever je een ultieme drinkervaring zonder dat je daar bartending skills of een cocktailmachine voor nodig hebt. We zijn er overigens niet om de bartender te vervangen, maar willen juist helpen bij het sneller serveren van klassiekers. Zo wordt het een stuk makkelijker om de grote vraag naar cocktails bij te houden, kun je je service versnellen en je omzet verhogen. Zonder dat er ook maar een cocktailmachine aan te pas komt.

“Dutch Cocktail Club is een absolute aanwinst, de combinatie van snelheiden kwaliteit maakt dat we zelfs tijdens onze drukste momenten op zonnige dagen de verkoop van cocktails weten te overtreffen.” – Woodstock 69

We gebruiken écht fruit in onze ‘ready to serve’ cocktails

Dutch Cocktail Club garandeert kwaliteit in elke fles. Dit begint bij de selectie van ingrediënten. Alleen de beste ingrediënten en écht fruit worden gebruikt in onze ‘ready to serve’ cocktails. En dat proef je. Deze toewijding aan kwaliteit zorgt voor een authentieke smaakbeleving die niet onderdoet voor een vers bereide cocktail. Maar wel veel makkelijker en sneller gecreëerd wordt.

We pasteuriseren onze cocktails niet

Onderscheidend aan onze ‘ready to serve’ cocktails is dat ze niet worden gepasteuriseerd. Dit proces, vaak gebruikt om de houdbaarheid te verlengen, kan ten koste gaan van de smaak en geur. Door deze stap over te slaan, blijft de volledige smaak en geur van de ingrediënten behouden. De alcohol werkt als natuurlijk conserveermiddel, waardoor onze cocktails minimaal vier maanden houdbaar zijn, zelfs als ze vers fruit bevatten. Alle overige cocktails hebben een houdbaarheid van minstens twaalf maanden na productie.

Iedereen kan onze ‘ready to serve’ cocktails bereiden

Met de ‘ready to serve’ cocktails van Dutch Cocktail Club hoef je niet langer te kiezen tussen kwaliteit en gemak. The best of both worlds dus! Of je nu een doorgewinterde bartender bent of iemand zonder ervaring, met onze ‘ready to serve’ cocktails staat er binnen no-time een lekkere en mooie cocktail op tafel. Bartenders kunnen zich hierdoor richten op meer complexe creaties en de interactie met klanten, terwijl de klassiekers snel en consistent geserveerd worden.

Iedere cocktail die je maakt heeft dezelfde kwaliteit

Wij maken iedere fles volgens een vast recept dat we tot in de puntjes hebben verfijnd. Omdat bij een ‘ready to serve’ cocktail alles al in die ene fles zit, hoef je alleen maar te shaken en voeg je ijs en een passende garnering toe. Iedere cocktail wordt in dezelfde samenstelling en dus dezelfde hoge kwaliteit geserveerd, wat zorgt voor een consistente smaakbeleving. Daarnaast wordt door alle ingrediënten in één fles te combineren, verspilling voorkomen en ruimte bespaard. Wat wil je nog meer?

Van ‘ready to serve’ cocktail naar een allround concept

Het begon allemaal met de ambitie om ‘ready to serve’ cocktails van de hoogste kwaliteit aan te bieden, maar inmiddels is Dutch Cocktail Club uitgegroeid tot een allround concept dat horecazaken helpt hun bar-game naar een hoger niveau te tillen. Door het delen van producten, kennis en successen, worden we samen beter.

Ben je benieuwd naar onze ‘ready to serve’ cocktails?

Vraag nu een gratis Proefpakket aan voor jouw horecaonderneming en ontdek de smaak van Dutch Cocktail Club!