De revolutie van kant en klare cocktails

Premium cocktails serveren in je zaak zonder cocktailmachine..

..en zelfs zonder next level bartending skills, het kan! Hoe? Dat vertellen we je graag!

Dutch Cocktail Club

Kant en klare cocktails niet lekker? Think again. Bij Dutch Cocktail Club hebben we een missie: het bieden van kant en klare cocktails van de hoogste kwaliteit. Door onze toewijding aan uitsluitend de beste ingrediënten en innovatieve methoden hebben we de manier waarop mensen denken over kant en klare cocktails volledig veranderd. Daarnaast maken we het horecaondernemers makkelijk om aan de grote vraag naar cocktails te voldoen. We leggen je graag uit waarom onze cocktails uniek zijn en hoe we het negatieve stigma rondom kant en klare cocktails hebben doorbroken!

Geen cocktailmachine nodig!

Klaar binnen 10 seconden

Verse & natuurlijke ingrediënten

De populariteit van kant en klare cocktails

Kant en klare cocktails winnen razendsnel aan populariteit in de horeca. Je gast wil namelijk genieten van een lekkere cocktail, die er mooi uitziet en waar ze niet te lang op hoeven te wachten. Daar zorgen onze kant en klare cocktails voor. Geen gedoe meer met afmeten of mixen; onze cocktails zorgen voor een consistente en heerlijke ervaring elke keer dat ze worden geserveerd.

“Dutch Cocktail Club is een absolute aanwinst, de combinatie van snelheiden kwaliteit maakt dat we zelfs tijdens onze drukste momenten op zonnige dagen de verkoop van cocktails weten te overtreffen.” – Woodstock 69

Kant en klaar kan ook heel goed zijn

Wat maakt de kant en klare cocktails van Dutch Cocktail Club zo bijzonder? We laten zien dat snel en gemakkelijk ook van hele hoge kwaliteit kan zijn! Het begint allemaal met onze dedication aan kwalitatieve ingrediënten. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten en echt fruit in onze cocktails. In tegenstelling tot veel andere aanbieders pasteuriseren wij onze dranken niet, wat betekent dat de smaak en geur optimaal blijven. En ook al gebruiken we verse ingrediënten, de cocktails blijven dankzij de alcohol toch lang houdbaar (tussen de 4 en 12 maanden zelfs!).

Maar met alle drukte en uitdagingen op de werkvloer, heb je niet de tijd om hier te veel mee bezig te zijn. Het bereiden van cocktails kan niet alleen tijdrovend zijn, maar vraagt ook een hoge mate van skills en kennis van je personeel. Dit is waar onze pre-batched cocktails een uitkomst bieden.

Gemak zonder compromissen

Een van de grootste voordelen van kant en klare cocktails is het gemak waarmee ze geserveerd kunnen worden. Binnen een handomdraai lever je een ultieme drinkervaring zonder dat je daar bartending skills voor nodig hebt. Dit is niet alleen handig voor drukke bars en restaurants, maar helpt ook om de service te versnellen en de omzet te verhogen.

We doorbreken het stigma op kant en klare cocktails

We weten dat kant en klare cocktails niet altijd een goede reputatie hebben. Veel mensen associëren deze nog met mindere kwaliteit en synthetische smaken. Bij Dutch Cocktail Club rekenen we hier voor eens en voor altijd mee af. Ondernemers zijn misschien in eerste instantie kritisch, maar nadat ze Dutch Cocktail Club ‘ready to serve’ cocktails hebben geproefd zijn ze om. Onze kant en klare cocktails doen niet onder voor een handgemaakte cocktail!

Ook populair: kant en klare 0.0 cocktails

Naast onze reguliere kant en klare cocktails, hebben we ook een baanbrekende lijn van kant en klare 0.0 cocktails. Alcoholvrije cocktails winnen de laatste tijd aan populariteit en daarom besloten we een 0.0 lijn te introduceren. Na veel experimenteren en verfijnen kunnen we met trots naar buiten treden met de absolute top onder de kant en klare 0.0 cocktails. Ook hier kun je rekenen op verse ingrediënten, hoef je alleen bruiswater toe te voegen en zit er zelfs een alcohol booster in de drankjes. Deze bootst het gevoel van alcohol na. An experience to remember!

Kant en klare cocktails are here to stay!

Met de toenemende populariteit en de bewezen kwaliteit van onze producten, ziet de toekomst van kant en klare cocktails er veelbelovend uit. Steeds meer horecaondernemers ontdekken de voordelen van onze producten, van de tijdbesparing tot de consistente kwaliteit. Bij Dutch Cocktail Club blijven we inspelen op trends en verfijnen, waardoor we telkens nieuwe standaarden zetten in de wereld van kant en klare cocktails.

Eerst proeven dan geloven! We weten zeker dat we jou ook kunnen overtuigen!

Vraag nu een gratis Proefpakket aan voor jouw horecaonderneming en ontdek de smaak van Dutch Cocktail Club!